14 жовтня 2024 16:14

"Не те, щоб плювалися, але невдоволені". Українець, який грає у Вірменії, прокоментував відставку Петракова

13 жовтня Олександра Петракова звільнили з посади головного тренера збірної Вірменії після поразки від Північної Македонії у Лізі націй (1:2).


Український захисник Пюніка Сергій Вакуленко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua відреагував на подію.

«Не можу сказати, що проблема у футболістах. Там нормальна команда по виконавцях. Від тренера багато чого залежить. Можливо, він не зміг донести свої принципи, свій стиль гри. Але я не думаю, що проблема в гравцях.

Причому, така група у них у Лізі націй, що можна було виходити: Північна Македонія, Фарери та Латвія. Шанси на вихід були хороші. Можливо, від Петракова чекали більшого, а він не зміг цього показати».

Вакуленко також розповів, як ставилися до Петракова у Вірменії.

«Не те, щоб плювалися, але були незадоволені грою та результатом. Зміст гри особливо не вражав. Навіть подивіться на пресконференції, там завжди якісь конфлікти, то з журналістами, то з вболівальниками.

Можливо, це не його команда, але він не знайшов підхід до цих футболістів. Кожен тренер мусить це робити. Тут мало хто отримував задоволення від гри національної збірної».

Петраков очолив збірну Вірменії в січні 2023 року. Він провів 18 матчів (чотири перемоги, чотири нічиї, десять поразок).