13 жовтня 2024 22:51

Олександр ПЕТРАКОВ: "Так, як до мене ставилися у Вірменії - до мене не ставилися ніде"

Колишній головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков у коментарі після поразки у матчі 4-го туру Ліги націй УЄФА проти команди Північної Македонії (0:2) подякував вболівальникам команди за підтримку.


- Олександр Васильович, на вчорашній пресконференції ви сказали, що у вас боржок перед вболівальниками. Сьогодні на стадіоні була гарна підтримка від них. Що ви можете сказати їм? Коли ви збираєтеся віддати їм його? (Інтерв'ю відбулось до новини про звільнення - прим.)

- Ну, напевно, ми команда. Правильно? Не я один повинен повертати борг. Бачите, зараз програли, знову одна людина винна - я. Я вважаю, що борг мають повертати й футболісти, й команда.

Щодо вболівальників я можу відверто вам сказати тільки одне - просто чудова атмосфера, чудові люди, які вболівали до останньої хвилини, ніхто не йшов, підтримували хлопців. Залишається тільки щиро подякувати, прямо кажу вам.

Так, як до мене ставилися у Вірменії - до мене не ставилися ніде. Я завжди буду пам'ятати вашу доброту, вболівальників, людей. Дякую вам величезне. Всім журналістам теж дякую, - сказав Петраков.

Федерація футболу Вірменії після матчу проти Північної Македонії повідомила про звільнення 67-річного фахівця з посади головного тренера команди.

Петраков очолив збірну Вірменії 14 січня 2023 року. Під керівництвом 67-річного фахівця команда зіграла 18 матчів, із яких виграла 4. Крім того, команда не подолала відбір на чемпіонат Європи 2024.

Раніше тренер очолював юнацькі збірні України та національну команду.