12 жовтня 2024 08:11
3

Грузинські вболівальники: "Мудрик, жахливий стадіон та куплені арбітри – секрет успіху України"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Грузини незадоволені роботою арбітрів і вважають, що австрійські рефері часто заплющували очі на фоли українців, дозволяючи їм збивати темп гри. Сам матч, на думку вболівальників, був загалом рівним, просто Україні пощастило виграти за рахунок індивідуальної майстерності Мудрика, який був єдиним небезпечним гравцем у складі команди Реброва. Грузини впевнені, у матчі-відповіді вони зможу розгромити Україну і помститися їй за цю прикру поразку.


Oqropiridze: Чи можна взагалі проводити матчі на такому стадіоні з таким газоном? То ж був не футбол, а якась боротьба чи регбі. Українці не змогли організувати нормальних умов для гри, за таке можна було б їх дискваліфікувати або призначити технічну поразку. Грузія надто технічна команда, вона не може нормально грати за таких умов.

Nioradze: Мудрик був би добрим грузином. Гарячий, вибуховий, емоційний – справжній мачо. І як футболіст більше схожий на грузина, ніж українця: швидкий, технічний, любить бити по воротах, бере на себе ініціативу. Характер Мудрика допоміг українцям сьогодні виграти.

Bakaran: Не сказав би, що українці грали сьогодні краще. Гра була рівною, але погане поле зіграло на користь України. Все, що вони створили у цьому матчі – кілька дивовижних ударів Мудрика. Все. Більше у цій команді ніхто не виділявся на полі. На нормальному полі ми без проблем у них виграли б.

Gogo: Одного із гравців України можна було видаляти ще у першому таймі. Він постійно хапав наших футболістів за футболки. Усі ці дрібні фоли, на які арбітр довго заплющував очі, збивали темп гри. Грати на рівних із нашою командою Україна не може, тому просто намагалася руйнувати гру збірної Грузії.

Vakho: Некерована та неорганізована інфраструктура на стадіоні, моторошний газон, забили через прикру помилку, коли наш гравець послизнувся. Стільки разів наші гравці змінювали бутси, не пощастило з реалізацією своїх моментів, а суддя стільки разів "засинав" та заплющував очі на фоли українців, що це викликає підозру. Поразка за таких обставин – це нормально, хлопці. Продовжуйте! Дякую, ми вас усіх любимо.

Teo: Суддя не спав, він робив усе так, як його попросили. Правильно "заплющував" очі у потрібні моменти. Роздавав картки в тих епізодах, коли була боротьба, і навпаки, коли наших гравців відверто тягли за футболку, скільки разів не знаю це було, арбітр мовчав. Що ще тут сказати? Вони приїдуть до Грузії, ми змусимо їх тут плакати від горя.

Khavtasi: Чому ми їм програли? Чому створили так мало моментів? Чому дозволили Мудрику грати так, ніби він Мессі у найкращі роки? Я розумію, що стадіон жахливий, а газон підходить лише для регбі, але це не має бути виправданням для нашої команди. Грузія сильніша за Україну, ми мали це довести сьогодні, а не програвати слабкому супернику.

Zarkua: Прикро, що Грузія стала першою командою, яка програла Україні у Лізі націй. Ми заслуговували на те, щоб зіграти як мінімум внічию. Уся надія українців була на Мудрика. Сьогодні він зміг створити диво, але без нього це буде команда рівня Андорри.

Shoreno: Коли Мудрик у хорошій формі, то він навіть ненабагато гірший за Хвічу. Дуже класний футболіст, здатний одноосібно робити різницю на полі. На жаль, нашим захисникам не вдалося зупинити ураган із "Челсі". Через це ми й програли.

Danelia: Грузія зіграла погано. Можна сварити стадіон, поле, арбітра, і так далі. Все це буде правдою. Але іноді здається, що ми вже забуваємо головний момент – Грузія – це завжди гравці з характером, які ніколи не здаються. Сьогодні я не побачив таких футболістів на полі. Наша команда опустила руки та погодилася на поразку. Хоча суперник був слабкий. Ми заслужено програли, потрібно зробити висновки і помститися у матчі-відповіді.

Zurab: Ми виграли б цю гру, якби не арбітри. Сьогодні вони надто відверто допомагали українцям здобути перемогу. Та ще й стадіон такий, що на ньому навіть соромно грати. України можуть порадіти, але вони повинні розуміти, що Грузія все одно сильніша.

Tako: У цій грі все було на користь України, це якась ганьба. Жахливий стадіон, огидне поле, куплені арбітри... Сподіваюся, що українці задоволені, що сьогодні змогли купити собі три очки. Але я впевнений, що навіть це не допоможе їм випередити Грузію за підсумками 6 турів.

Fatenadze: Нічого страшного хлопці, все одно для українців це нічого не означає. У кращому разі вони залишаться у Лізі В. Але все ж таки арбітр допоміг Україні виграти, це факт. Тепер нехай приїдуть до Тбілісі, ми їх тут знищимо.

Rati: Це поле було ганебним. За якими критеріями арбітр його схвалив? Якому міжнародному стандарту воно відповідає? Звісно, нашим технічним гравцям було складно на такому полі. В УЄФА зробили сьогодні все, щоб Україна нарешті виграла.

Sopiko: Для збірної України Мудрик – це зірка світового рівня, найкращий гравець за останні роки 10. У збірній Грузії він у кращому разі потрапив би до топ-5 за рівнем техніки та таланту. Але варто визнати, що сьогодні багато наших футболістів були не в найкращій формі, а Мудрик зумів показати свій максимум. Навіть наш фантастичний воротар не зміг урятувати команду.

Kakheli: Арбітр мав показати сьогодні 10-12 жовтих карток українцям. Занадто він добре ставився до них. Рефері має захищати технічних гравців, а він дозволяв українцям постійно порушувати правила. Питання лише в тому, чи робив він це через низьку кваліфікацію, чи його підкупили?

Getsadze: Поле було настільки жахливим, що там було неможливо грати у футбол. Сподіваюся, що обійдемося без травм. Я б на місці нашої федерації звернувся б до УЄФА. За таке поле потрібно присуджувати українцям технічну поразку, нехай наступного разу краще готуються.

Andro: Це не просто гра, а справжня битва, і для нас ви переможці у цій битві! Ця гра була на жахливому стадіоні та з упередженим суддею. Українці купили собі перемогу, або ж це в УЄФА вирішили витягнути їх у Лігу А.

Tsaava: Яка катастрофа! Така жахлива організація матчу! Федерація має подати скаргу на українців. Вони чудово розуміли, що лише на такому полі зможуть постаратися грати на рівних із нашими технічними гравцями. Але це суперечить спортивному принципу. Навіщо ці хитрощі?

Burduli: Фантастичний Мудрик, жахливий стадіон та куплені арбітри – ось секрет успіху України. Поле було у огидному стані, рефері постійно не помічали порушення або не показували жовті картки українцям. Якісь проблеми із освітленням на стадіоні. І так далі. До того ж Мудрик провів, мабуть, свій найкращий матч за збірну. Гол він забив гарний, але навряд чи зможе це повторити ще хоч раз у своїй кар'єрі.

Mrijlyvi gruzyny povynni shanuvaty tradyciї - Ukraїna/Gruziya-7:0.
Поле одинаковое для всех, а какие вопросы к арбитру?

С огромным уважением к Грузии и грузинам, как человек который жил в этой замечательной стране (кроме вашей правящей ублюдочной партии), проигрывать нужно уметь.
Грузини піймали зірочку