11 жовтня 2024 09:09

Євро-2025 U-21: сьогодні молодіжна збірна України зіграє у відборі з командою Англії

Сьогодні, 11 жовтня молодіжна збірна України проведе свій черговий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21) — проти команди Англії.


8 жовтня наша збірна рейсом Кишинів — Лондон дісталася туманного Альбіону й зі столиці вирушила до місця дислокації — міста Борнмут. Головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса викликав до розташування команди 24 футболістів, але останньої миті у складі сталися зміни: замість оборонця «Руху» Романа Дідика, в якого діагностували струс мозку, до Англії полетів півзахисник «Полісся» Борис Крушинський.

Поєдинок Англія — Україна пройде в Борнмуті на стадіоні «Дін Корт» 11 жовтня. Початок гри — о 21:45 за київським часом.

Додамо, що 15 жовтня в місті Стара Пазова у Спортцентрі ФСС відбудеться поєдинок Сербія — Україна. Початок гри — о 21:30 за київським часом.

Нагадаємо, синьо-жовті здобули вісім перемог у восьми матчах та оформили путівку до фінального турніру. Разом з Україною на сьогодні ліцензії для участі у форумі, що проходитиме з 11-го до 28 червня 2025 року, окрім господарки — Словаччини, мають Нідерланди та Іспанія. Ще дев’ять учасників визначаться за підсумками жовтневих поєдинків групового етапу, а три — у матчах плей-оф 11—19 листопада. Формування пар стикового етапу заплановане на 17 жовтня. Жеребкування фінального турніру за участі 16-ти збірних (чотири групи по чотири команди) відбудеться 3 грудня в Братиславі.

Додамо, що матч Англія — Україна судитиме шведська бригада арбітрів на чолі з Йоакімом Естлінгом. Транляція наживо — на YouTube-каналі УАФ.