9 жовтня 2024 17:06

Хоселу про відхід з "Реала": "Я не шкодую про це, тому що вірю, що в житті ніколи не потрібно шкодувати про прийняті рішення"

Минулого сезону "вершкові" орендували в "Еспаньйола" нападника Хоселу. Іспанець приніс чимало користі команді та виграв з "Реалом" Прімеру, Суперкубок Іспанії та Лігу чемпіонів. 34-річний форвард зазначив, що він сумує за атмосферою на "Бернабеу", проте не шкодує, що вирішив влітку перейти до катарської "Аль-Гарафи".


"Завжди сумуєш за місцем, де відчуваєш себе як вдома. Мені дуже пощастило, що я зміг бути там, просто перший день, коли я вдягнув цю футболку і вийшов на поле, був найкращим днем у моєму житті. Мати можливість одягнути цю футболку на "Бернабеу" - це була дитяча мрія, яку було так важко здійснити, і яку мало кому з іспанських гравців вдається досягти. Я не шкодую про це [перехід до "Аль-Гарафи", - Прим. ред.], тому що вірю, що в житті ніколи не потрібно шкодувати про прийняті рішення, але це правда, що, спостерігаючи за "Реалом", я відчуваю, що я сам там був і мені пощастило пережити моменти, рівні або кращі за ті, які вони переживають зараз", - цитує Хоселу Marca.

Додамо, що 34-річний іспанець в "Реалі" минулого сезону провів 49 матчів, де відзначився 17 голами та 3 асистами.