8 жовтня 2024 10:13

Мерфі про Емері в МЮ: "Був шокований, якби він піддався спокусі. У "Віллі" його обожнюють і підтримують, у "Манчестер" своїх людей не привести"

Денні Мерфі поміркував про Унаї Емері як можливого тренера «МЮ».

52-річний фахівець зараз очолює «Астон Віллу». Клуб стартував із двох перемог у Лізі чемпіонів (у тому числі над «Баварією») і йде на 5-му місці в АПЛ.

«Манчестер Юнайтед» під керівництвом Еріка тен Хага посідає 14-е місце в АПЛ із 8 очками у 7 іграх.


«Якщо тен Хага звільнять, чи буде у Емері спокуса замінити його? Я був би приголомшений, якби він зважився, особливо якщо він відчуває, що там у нього буде менше впливу, ніж зараз.

Керівництво «Вілли» могло б зараз занепокоїтися. Але відданість Емері своїй справі така, що я був би шокований, якби він піддався цій спокусі. Його люблять фанати «Вілли», гравці заради нього будуть бігти крізь стіни.


Також важливо, що його підтримують власники. У команди висока стеля, очікування від «Вілли» зростають, це гарне місце. А у «Манчестер Юнайтед» підбором персоналу займаються інші люди, своїх людей йому туди не привести», – сказав екс-гравець «Фулхема» та збірної Англії.

В «Астон Віллі» Емері залучив на ключові посади своїх ставлеників. Рамон Родрігес Мончі став спортивним директором, а Даміан Відагані – директором з футбольних операцій.