7 жовтня 2024 10:01

Журналіст: "В те, що Ярмоленко відмовився чи просто не захотів їхати в збірну України, мені суперважко повірити"

Журналіст Володимир Звєров висловився про відсутність Андрія Ярмоленка в списку збірної України.


«Про травму Андрія Ярмоленка стало відомо вже після матчу «Динамо» з «Кривбасом» ввечері. Там Ярмоленко був замінений у середині другого тайму. Я був на стадіоні та бачив, як його проводжали трибуни – його підтримували. Хоча всі розуміли, що Ярмоленко провів не найкращий матч. Він не був різким. Знову ж таки, в мене склалося враження, що на початку сезону він просто сильно «наївся» цим сезоном, всіма цими матчами, що його організм потребує відпочинку.


Можливо, після матчу просто більше інформації лікарі отримали. Знову ж таки, я не прихильник тієї теорії змову, що Ярмоленко взяв і просто відмовився від національної збірної. Це поки що другий найкращий бомбардир в історії. Футболіст, який завжди був багато чим в роздягальні для цієї команди. В те, що він відмовився чи просто не захотів їхати в збірну після цього матчу, мені суперважко повірити.


Як я зараз розумію, Ярмоленко в його кондиціях, в якого віці, з якого кількістю пережитого, його м’язи – як струна. Ці струни не завжди працюють, як треба. Тому ці мікропошкодження стовідсотково будуть. Ми це бачимо на його прикладі, бачимо на прикладі Тараса Степаненка, що буває, коли організм отримує постійну інтенсивність», – сказав Звєров.