4 жовтня 2024 13:08

Лапорта хоче підписати зіркового футболіста для "Барселони" влітку 2025 року, Неймар та Холанд - серед можливих кандидатів

Президент «Барселони» Жоан Лапорта хоче влітку 2025 року підписати зіркового футболіста, повідомляє видання Diario Sport.


Влітку 2025 року на стадіоні каталонців «Камп Ноу» повинна закінчитися реконструкція. За даними джерела, президент «блаугранас» під відкриття арени хоче зробити трансфер, який привернув би медійну увагу до каталонського клубу.

Одним із можливих варіантів називають колишнього вінгера «Барселони» Неймара, який виступає у складі «Аль-Хілаль». Влітку 2025 року у футболіста спливає термін угоди з саудівським клубом, тому «блаугранас» зможуть підписати його на правах вільного агента.

Влітку цього року була інформація, що гравець пропонував свою кандидатуру «Барселоні», коли команда шукала форварда.

Зазначимо, що з жовтня 2023 року 32-річний бразилець не грає за клуб через травму.

Також джерело називає ім'я форварда «Манчестер Сіті» Ерлінґа Голанда, який є найбільш бажаним гравцем для підписання у середньостроковій перспективі. Зазначається, що цьому трансферу може сприяти невизначеність щодо майбутнього головного тренера «містян» Пепа Гвардіоли, контракт якого з клубом спливає влітку 2025 року.