3 жовтня 2024 23:50

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Центр оборони, опорна зона "Динамо" продовжують горіти у простих ситуаціях"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook висловився про поразку "Динамо" у матчі з "Хоффенхаймом".


"Що б не говорив Саша Шовковський на тему "до всього можна звикнути", "Динамо" Київ не в рівних умовах з усіма учасниками Ліги Європи.

Європейських фахівців не обдуриш. Усі говорять в унісон, що з такою логістикою та щільним графіком турніру неможливо відновлювати гравців. І це означає велику фору для конкурентів. Ось тільки українські "зірки" журналісти, м'яко кажучи, іншої думки. Є правда знижка на їхні міркування – вони люди не футбольні.

І про саму гру.

Поява Михайленка в основному складі була несподіваною. Ніхто з нас не знає, як гравці готові до гри. СаШО ухвалив рішення, це його відповідальність і право… Цього разу влучив у штангу – не вгадав. Нам легко говорити, але з різних причин до Німеччини не приїхало чотири гравці потенційної основи.


Загалом, кадрових проблем у Динамо вище даху.

Ті, хто вийшов, здебільшого готувалися дати бій. Бажання було помітним, тільки виглядали з перших хвилин не свіжими. Одним словом, перші двадцять п'ять хвилин мучилися, намагаючись зачепитися за свій стиль гри. Німці були просто мобільнішими, більш концентрованими в організації гри. Сказати, що Динамо поступалися у всьому було б несправедливо. А виглядало все прозаїчно. Ми з ними у пасик, а вони нам голик. Центр оборони, опорна зона киян продовжують горіти у простих ситуаціях. Із цим треба щось робити. 2-0 прикро".