3 жовтня 2024 23:05

Вболівальники "Хоффенхайма" – про гру з "Динамо": "Деградація українських клубів продовжується"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Німці задоволені грою команди і тим, що нарешті вдалося здобути перемогу. Справа в тому, що "Гоффенгайм" виграв у перших двох офіційних матчах сезону (у Кубку в серії пенальті й у першому турі Бундесліги), після чого програв 4 ігри поспіль у чемпіонаті Німеччини, а також зіграв унічию з "Мідтьюландом" у першому матчі загального етапу у Лізі Європи. Таким чином, німецький клуб перервав серію з 5 матчів без перемог, а також покращив свої шанси на вихід до наступного раунду Ліг Європи.


Найважливіше, на думку вболівальників, – це перший "сухий" матч для "Гоффенгайму" цього сезону. Усі попередні зустрічі (навіть у кубковому поєдинку) закінчувалися із пропущеними голами.


Weber: Найкращий матч у цьому сезоні для "Гоффенгайму". Дуже важлива перемога, яка має надати команді впевненості після серії поразок у Бундеслізі. Ми здатні багато на що, але команді потрібно просто перервати цю чорну смугу і почати перемагати.


Giovane: Деградація українських клубів триває, тому я б не став поспішати радіти цій перемозі. Через війну я трохи уважніше стежу за українським футболом. Лише одна команда пройшла кваліфікацію, та й там програла у двох матчах із загальним рахунком 0:5. А "Шахтар", який минулого сезону вигравав у "Барселони", став посміховиськом у Лізі чемпіонів. Давайте подякуємо за перемогу, але не забуватимемо у КОГО ми виграли сьогодні.


Kasten: Просто подивіться на рівень гри "Динамо". Мені здається, що вони взагалі не готові грати у єврокубках. Чому? Це вже не до мене питання, але не думаю, що тут справа лише у далеких поїздках. Коли я був молодим, футболісти могли автобусом їздити в інші країни і не скаржилися. Нинішнє покоління просто сильно розпещене. І справа не лише у футболістах.


Erik: Коли тренери німецьких клубів говорять про те, що в сучасному футболі вже не залишилося слабких команд, особливо в єврокубкових турнірах, то забувають про українські клуби, які стали справжнім подарунком для всіх суперників.


Dirk: Перша гра на нуль у сезоні! Це вже стало справжнім досягненням для "Гоффенгайма". Тому що наша оборона цього сезону виглядає настільки жахливо, наскільки це взагалі можливо.


Sturm: Навіть клуби з регіональної ліги Німеччини сильніші за "Динамо". Скільки проблем у нас було у кубковому матчі ("Гоффенгайм" пропустив два голи від напівпрофесійної команди, – прим.) і як легко ми виграли сьогодні в українців.


Bolz: Матч вийшов не таким простим, як хотілося б. До останнього моменту відчувалася якась напруга. Начебто я розумів, що "Динамо" не завадить нам сьогодні виграти, але й не можу сказати, що насолоджувався грою "Гоффенгайма".


Philipp: "Гоффенгайм" дивом обіграв клуб регіональної ліги у Кубку Німеччини. "Гоффенгайм" програв 4 матчі з 5 у Бундеслізі. "Гоффенгайм" страждав у Данії проти "Мідтьюланда" в Лізі Європи. Все було погано доти, доки ми не зустріли "Динамо". Це немов промінь світла у темний день.


Knaup: Нарешті надійно зіграли в обороні та не пропустили жодного гола! Але суперник був вкрай низького рівня, тому давайте трохи порадіємо, але не чекатимемо дива у наступному матчі. Команда все ще перебуває в ігровій кризі, просто сьогодні суперник був набагато слабшим за "Гоффенгайм".


Weinber: Не секрет, що навіть нічия у матчі з "Динамо" означала, що тренерський штаб покине "Гоффенгайм". Пеллегріно Матараццо зберіг робоче місце у клубі, але чи надовго? Сьогодні виграли швидше за рахунок проблем у суперника, який не може похвалитися добрими результатами.


Langer: Перемога над "Динамо" – це добре, але це було завдання-мінімум для нашої команди. Реальний рівень гри "Гоффенгайма" ми побачимо у неділю у матчі зі "Штутгартом".


Heck: "Динамо" - це просто слабка команда, яка, ймовірно, навіть у топ-24 не зможе потрапити. Тому перемога над ними не має бути визначальною у роботі Матараццо. Не знаю, скільки він ще працюватиме в клубі, але думаю, що по матчах зі "Штутгартом" та "Порту" керівництво зробить висновки.


Tresp: Українці постійно скаржаться на складні поїздки на єврокубкові матчі, але я не думаю, що вони програють через втому чи довгі поїздки на автобусі чи поїзді. Можливо, їм потрібно замислитись про свій рівень гри, а не шукати причин поразок у навколофутбольних моментах.


Saal: Це перша перемога "Гоффенгайму" з 24 серпня. Півтора місяці без перемог. Я задоволений тим, що ми обіграли "Динамо", але цього мало для того, щоб говорити про одужання команди.


Rainer: Минулого сезону ми вигравали у "Баварії", "Боруссії" Дортмунд і так далі. Скільки яскравих та ефектних матчів провів "Гоффенгайм"! Цього сезону ми страждаємо у кожній грі. Навіть ця перемога над "Динамо" не була видовищною. Просто дякую за три очки.


Hahn: Слава Богу! Ми зіграли на нуль вперше цього сезону! Навіть не віриться, що це сталося. Але слід визнати, що й суперник сьогодні не створював нам жодних проблем в обороні.


Emmler: Українці грали однаково погано в обороні та в атаці. Без образ для українців , але ця команда немовби випадково опинилася в Лізі Європи. З такою грою їм потрібно було виступати у Лізі конференцій.


Schueppl: Цікаво, що "Динамо" та "Бешикташ" на сьогодні найгірші команди Ліги Європи. Обидві команди нещодавно виступали в Лізі чемпіонів, мали солідні бюджети та хороших гравців. А тепер навіть на рівні Ліги Європи виглядають сумно.


Ralf: Суперник дозволяв створювати моменти в атаці та фактично не навантажував нашу оборону, якщо не брати до уваги дальні удари. Я веду до того, що ми обіграли найслабшого суперника цього сезону. Навіть "Вюрцбургер" (клуб з регіональної ліги) створив нам більше проблем. Чесно кажучи, чекав більшого від українців.


Dotterer: Цілком можливо, що з такою грою українці взагалі не зможуть набрати жодного очка у Лізі Європи. Тому нам було важливо не просто виграти у них, а виграти упевнено. У цьому плані перемога 2:0 – це далеко не ідеальний результат, тому що різниця забитих голів буде мати велике значення.