3 жовтня 2024 22:10

Бірхофф про "Мілан" у ЛЧ: "Важко було уявити перемоги над "Ліверпулем" та "Байєром". Їм не вистачає креативу, у мій час команда грала видовищно, в ній були чемпіони"

Олівер Бірхофф оцінив перші дві зустрічі "Мілана" Лізі чемпіонів.

У 1-му турі загального етапу команда Паулу Фонсекі на своєму полі програла Ліверпулю (1:3). У наступному матчі "Мілан" на виїзді поступився "Байєру" (0:1).


«Мілан» був не такий поганий [проти «Байєра»], особливо у другому таймі. Я думаю, що нічия була б справедливішим результатом. "Мілан" був надто обережний у першому таймі. Їм слід було краще використовувати контратаки, оскільки були вільні зони. Я думаю, вони мали можливості створити більше проблем.


Їм не вистачає трішки креативності в атаці. Мій «Мілан» був командою з чемпіонів, яка перемагала завдяки видовищній грі. Це інша команда, але вона, безумовно, організована, і в другому таймі було видно їхні ідеї.


Новий формат допоможе їм відновитися. Нічого не втрачено, ще є 18 очок. Календар не допоміг «россонері», тому що «Ліверпуль» та «Байєр» – це два сильні суперники. Важко було уявити дві перемоги, але якщо "Мілан" гратиме так, як у другому таймі проти "Байєра", вони точно вийдуть у наступний етап. Однак із цього моменту їм не можна більше помилятися», – сказав колишній нападник «Мілана» в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.