3 жовтня 2024 19:34

"Барса" встановила терміни для де Йонга: хочуть, щоб він перепідписав контракт до початку 2025 року

"Барселона" хоче, щоб Френкі де Йонг перепідписав контракт до нового року.

Нещодавно півзахисник остаточно відновився після травми, і тепер клуб має намір домовитися про продовження його контракту, який закінчується у 2026 році.


Керiвництво хоче, щоб майбутнє гравця прояснилося до початку 2025 року, щоб не дати йому вступити в останній рік свого контракту, не підписавши його. Деку сподівається, що угоди може бути досягнуто, оскільки цього хотіли б усі сторони. Успіх у переговорах – абсолютний пріоритет «Барселони», і вони вважають, що до нього можна дійти протягом найближчих трьох місяців.


Нідерландець, який постійно висловлює бажання залишитися в клубі, зберігає спокій щодо контракту і вважає, що на переговори про майбутнє є час. Раніше інтерес до гравця виявляли «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Баварія» та «ПСЖ».


У Барсі не хочуть повторення ситуації Усмана Дембеле, оскільки бажають бачити де Йонга у своєму новому проекті. Хансі Фліка вважає його дуже важливим гравцем, і готовий продемонструвати це найближчими тижнями, коли півзахисник повернеться до ігор у команді.