3 жовтня 2024 18:52

Лампард про АПЛ: "Арсенал" можна вважати конкурентом "Сіті", дуже сильний склад на всіх позиціях. "Ліверпулю" може бути складніше через зміну тренера, але він добре почав"

Френк Лемпард вважає, «Арсенал» та «Ліверпуль» основними конкурентами «Ман Сіті».

[«Арсенал»] залучив багато гравців, і вони мають дуже сильний склад на всіх позиціях. Вони можуть прибрати одного та поставити іншого гравця, у них є багато варіантів.


Вони близько підійшли до «Манчестер Сіті» протягом останніх двох сезонів, тож про «Арсенал» можна говорити як про конкурента «Сіті».

Я думаю, знову у справі «Ліверпуль», але, можливо, їм буде складніше через зміну тренера і тому, що Юрген Клопп так відрізнявся у своєму стилі.


Зміни можуть бути важкими для «Ліверпуля», але я все одно думаю, що у них справді гарний склад, і новий тренер почав добре.


Це ті команди, від яких я б знову очікував боротьби, але краса Прем'єр-ліги в тому, що є такі команди, як «Астон Вілла», «Брайтон» та «Ньюкасл», які вдосконалюються.


Їхні склади сильніші, ніж будь-коли, хороші тренери, тож у Прем'єр-лізі завжди є сюрпризи.

Я думаю, що «Астон Вілла» – чудовий приклад цього з огляду на те, що вони зробили за останні два-три сезони», – сказав TNT Sports Mexico колишній півзахисник та тренер «Челсі».