3 жовтня 2024 16:53

Дешам: "У Мбаппе є невелика проблема, нічого серйозного, але йому потрібне лікування"

Форвард "Реала" Кільян Мбаппе не увійшов до списку футболістів, викликаних на ігри Ліги націй із командами Ізраїлю та Бельгії, які відбудуться 10 і 14 жовтня.


25 вересня повідомлялося, що 25-річний француз вибув на три тижні через травму двоголового м'яза стегна. Учора Кільян вийшов на заміну на 57-й хвилині гри 2-го туру Ліги чемпіонів проти "Лілля" (0:1). У суботу "Реал" прийме "Вільярреал".


- Я розмовляв із Мбаппе про його ситуацію, яка все ще невизначена, навіть незважаючи на вихід на поле в середу. У суботу в нього матч, але все ще залишаються питання. У Кільяна є невелика проблема, нічого серйозного, але йому потрібне лікування, щоб повністю відновитися. Я тут не для того, щоб ризикувати, ось чому його не буде.


Немає жодних побоювань з приводу зобов'язань Мбаппе, я кілька разів обговорював це з ним. Судячи з того, що він сказав, Кільян був не в найкращому психологічному стані під час нашої останньої зустрічі. По суті він грає без передсезонної підготовки, він був не в найкращій формі, - зазначив Дешам.