3 жовтня 2024 10:15

Сімеоне про 0:4 від "Бенфіки": "Атлетіко" погано зіграв, потрібно це прийняти – відповідальність несе тренер. Суперник скористався з усіх наших помилок"

Дієго Сімеоне прокоментував розгром «Атлетико» від «Бенфіки» в ЛЧ (0:4).


- Матч пройшов не дуже добре, ми погано керували грою. Суперник дуже серйозно поставився до всіх наших помилок – залишається лише привітати їх. Вони грали рішуче на кожному відрізку матчу та весь час мали шанси забити.

Ми проробили дуже хорошу роботу, і сьогодні сталося те, чого не мало статися. З самого початку було видно, що все пішло зовсім не так, як ми могли собі уявити. А пенальті у другому таймі вивів нас із гри. Все, що ми зробили було невдалим вибором тренера.

- Чи позначилися втома і галас [навколо дербі з Реалом] в останні дні?

– Давайте не шукатимемо виправдань. Відповідальність несе тренер, який вносить зміни до гри. Це був загалом поганий матч для всіх. Це потрібно прийняти, адже це частина гри. Намагатимемося знову зібратися з силами до недільного матчу.

Ми грали погано. Ми маємо прийняти це. Заміни не дали нам змін, які вони давали нам в інших випадках. Ми грали погано, вони були кращими, і я приймаю це.

Не було проблем із настроєм чи бажанням, просто ми були погані, а коли ви граєте погано, тобто всі шанси програти. Суперник скористався всім, що ми дозволили йому [створити], – сказав головний тренер «Атлетіко».