2 жовтня 2024 22:52

"Люди вигадували проблеми між нами". Тотті вперше порушив мовчання після звільнення Де Россі

Легенда Роми Франческо Тотті наполягає, що у нього немає проблем з Даніеле Де Россі, і сподівається, що Браяну Крістанте і Лоренцо Пеллегріні вдасться повернути довіру вболівальників.


"Іван Юріч? Скажімо так, він почав добре: дві перемоги, одна нічия. Ми всі знаємо, що Рим – вимогливе місце. Сподіваюся, він зможе домогтися успіху в Серії А і Європі.
Що ж стосується Даніеле Де Россі, то я спілкуюся з ним, як і раніше. Ми говоримо не тільки про футбол; ми говоримо і про особисте життя. Хтось усе перебільшив, сказавши, що між мною і ним були проблеми під час його роботи наставником Роми. Це неправда, ми продовжуємо залишатися друзями. Люди казали, що Даніеле розповідає мені про внутрішні справи Тригорії, але це не так. Ми говорили про інші речі, не пов'язані з Ромою.

Свист Крістанте і Пеллегріні через інформацію про їхню "причетність" до звільнення Де Россі? Це відбувається, коли справи йдуть не найкращим чином. Я завжди повторював: Рим – складне місце. Якщо у вас немає характеру і мотивації, вам доведеться нелегко. Ми говоримо про двох великих гравців, які можуть і будуть добре грати в Ромі. Тепер їм належить повернути довіру вболівальників на полі. Решта – другорядне", – цитує Тотті Sky Sport Italia.