2 жовтня 2024 20:19

Леонід БУРЯК: "Сподіваюся, що "Динамо" зробить висновки з помилок проти "Лаціо" і перенесе переможний настрій з УПЛ на єврокубки"

Легенда київського Динамо Леонід Буряк поділився своїми очікуваннями від наступного матчу столичного клубу з німецьким Хоффенхаймом у другому турі Ліги Європи.


Легендарний півзахисник київського Динамо, колишній наставник киян і збірної України Леонід Буряк в ексклюзивному коментарі сайту «Український футбол» розповів про свої очікування від матчу динамівців з німецьким Хоффенхаймом у другому турі Ліги Європи.

На думку заслуженого тренера України, київський клуб зробить висновки з програного матчу з Лаціо (0:3) і переможе суперника з Німеччини.

«Сподіваюся, що Динамо зробить висновки з помилок, яких припустилося в матчі з Лаціо, і перенесе переможний настрій з УПЛ на єврокубки. Ми повинні вийти з гідністю з протистояння з Хоффенхаймом, тому ставлю на перемогу Динамо».

Динамо проведе матч з Хоффенхаймом 3 жовтня о 19:45 за київським часом. Матч відбудеться на домашньому полі німецького клубу.