1 жовтня 2024 23:59

Ліга чемпіонів. "Борусія" Д за тайм розбила "Селтік" у матчі з 8-ма голами, "Янг Бойз" отримав від "Барселони", ПСВ не втримав перемогу

Відбулися матчі 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА 2024/25. Рахунок і огляд поєдинків дивіться на "Футбол 24"

Ліга чемпіонів УЄФА 2024/25, 2-й тур

Барселона – Янг Бойз – 5:0

Голи: Лєвандовскі, 8, 51, Рафінья, 34, Мартінес, 37, Камара, 81 (автогол)

Борусія Д – Селтік – 7:1

Голи: Джан, 7, Адейємі, 11, 29, 42, Гірассі, 40, 66, Нмеча, 79 – Маеда, 9

ПСВ – Спортінг – 1:1

Голи: Схаутен, 15 – Браганса, 84


Барселона першим же моментом відкрила рахунок у матчі проти Янг Бойз: Лєвандовскі забив із близької відстані. На 34-й хвилині Рафінья опинився у потрібному місці в потрібний час та, підібравши м’яч у штрафному майданчику, пробив низом по центру воріт – 2:0! Уже за кілька хвилин Барселона вела з перевагою в три м’ячі: Мартінес високо вистрибнув і точно замкнув подачу Педрі на лінії воротарського майданчика. У другому таймі Лєвандовскі оформив дубль, забивши четвертий гол у ворота суперника Шахтаря в ЛЧ. А в завершенні матчу футболісти Янг Бойз ще й відзначились автоголом. Гра закінчилась з рахунком 5:0.

У матчі Борусії Д проти Селтіка обидві команди швидко обмінялися голами. Першими відзначилися німці, але шотландці зрівняли рахунок всього за хвилину. Борусія Д майже миттєво повернула собі перевагу: Адейємі точним ударом в один дотик відправив мʼяч у лівий кут воріт – 2:1! На 29-й хвилині суперник Шахтаря в ЛЧ подвоїв перевагу: м'яч відскочив за межі штрафного майданчика, де його підхопив Адейємі. Він миттєво прийняв рішення і блискуче пробив у ліву дев'ятку. Невдовзі Борусія Д отримала шанс пробити пенальті після грубого підкату суперника у стрибку, який вона впевнено реалізувала – 4:1! Після цього німці зуміли забити п’ятий м’яч у ворота Селтіка. Уже в другому таймі у ворота Селтіка полетів шостий та сьомий голи.

ПСВ швидко відкрив рахунок на початку матчу, і хоча гол міг бути скасований, після перегляду ВАР він був підтверджений – 1:0. До завершення першого тайму жодних гольових моментів не виникло. Активніше другу половину зустрічі розпочав ПСВ: суперник Шахтаря в ЛЧ мав можливість забивати вдруге, але м’яч пролетів над поперечиною. Коли здавалося, що ПСВ вже може святкувати перемогу, Спортінг зрівняв рахунок!