1 жовтня 2024 17:23

Гарі Лінекер: "Гравці МЮ нагадують заблукалі душі – вони не розуміють свої ролі, складно уявити, що тен Хаг виправить це. Навіть у "Борнмута" та "Брайтона" видно стиль гри"

Ґарі Лінекер розкритикував «МЮ» за відсутність стилю гри.


"Манчестер Юнайтед" був розгромлений "Тоттенхемом" (0:3) на "Олд Траффорд" у матчі 6-го туру АПЛ. Команда йде на 12-му місці у таблиці.

"Скільки разів ми обговорювали, який їхній план, як вони грають і чи є у них пресинг? Вони що просто грають на контратаках? Вони мають проблеми у всіх аспектах. Реального покращення немає. Напевно, бути вболівальником «Манчестер Юнайтед» зараз досить похмуро!

Є відчуття, що ситуація поступово погіршується. На початку сезону, у наших прогнозах ніхто з нас не припускав, що цього сезону вони гратимуть набагато краще. Але навіть у таких команд, як Борнмут і Брайтон, можна побачити стиль гри, організацію, план, високий пресинг. Ви можете подивитися на Брайтон і сказати: Високий пресинг - це божевілля, але, принаймні, це їх стиль гри.

"Тоттенхем" був чудовий. Ми всі знаємо, що вони грають у стилі "ризик та винагорода", як і Ендж Постекоглу. Вони мають особливий стиль гри. Якщо ж подивитися на «Манчестер Юнайтед», то в одному матчі вони намагатимуться трохи пресингувати, а в іншому – сядуть в оборону і намагатимуться контратакувати.

Здається, у більшості своїх матчів вони постійно програють боротьбу в центрі поля. І вони зазвичай покладаються на індивідуальну магію Бруну.

Вони нагадують заблукалі душі. Гравці повинні знати свою роль і розуміти, як діяти у певних ситуаціях – вже довгий час здається, що вони не знають своїх обов'язків. Безумовно, це стосується роботи тренера. Важко уявити, що він [Ерік тен Хаг] виправить це найближчим часом", – сказав екс-гравець збірної Англії у подкасті The Rest Is Football.