1 жовтня 2024 09:28

Канісарес про Куртуа під час дербі: "Воротар – жертва, у мене якось кинули вирване сидіння. Вітаю зупинку матчу, настав час вживати заходів"

Сантьяго Канісарес висловився про поведінку Тібо Куртуа на матчі з "Атлетіко".


«Реал» грав у гостях на «Метрополітано» у матчі 8-ї ранку Ла Ліги.


У середині 2-го тайму в Тібо Куртуа, який раніше виступав за «Атлетико», з трибун кинули предмет – мабуть, це була запальничка. Бельгієць повідомив про це судді, проте вболівальники "Атлетіко" продовжили кидати предмети. Зокрема, Куртуа тримав у руках пакет зі сміттям.

Варто зазначити, що Куртуа помахав у бік трибуни рукою, коли до штрафного майданчика прилетів перший предмет, підначуючи фанатів.

«Серед негативу, який це спричиняє, у всьому цьому є щось позитивне. Я говорю так, тому що я пережив подібне на багатьох стадіонах, і нарешті було вжито заходів проти цієї ситуації щодо воротаря.


Воротарю завжди казали, що «він протестував, звертався до судді, сперечався з нападником», тож провокував. Ні, послухайте, воротар виконує свою роботу і точка. Воротар ніколи не повинен звертатися до трибуни. У цьому Куртуа не досяг успіху, але він – жертва цієї трибуни. Настав час вжити заходів.

Ось чому, незважаючи на негатив, я вітаю те, що нарешті матч було зупинено. Матч завжди зупинявся, якщо хтось отримував травму, а тепер виникла інша потреба, це слід усім обміркувати.


Я особисто бачив, як моє життя наражалося на одну зі стадіонів під час матчу Ла Ліги. У мене кинули вирване сидіння зі шматочками цементу. Кинули мені на поле. І знаєте, що сталося? Прибіг оператор, щоб прибрати його із середини.