30 вересня 2024 16:48

Віктор ВАЦКО: "У матчі з "Лаціо" ми побачили справжній рівень наших футболістів. Це має опустити на грішну землю тих, хто високо злетів"

Коментатор Віктор Вацко висловився про поразку "Динамо" у матчі з "Лаціо".

- Я розповім, як дивився цей матч. Я був із друзями на риболовлі, і ми включили гру. Вболівали за "Динамо". Коли рахунок став 0:3, уболівання для нас закінчилося. Воно переросло у розчарування. Потім я приїхав додому, ще раз переглянув матч. У мене вщухли емоції, і я не можу сказати, що глобально розчарований результатом матчу.


Як уболівальник я міг сподіватися, що "Динамо" візьме три очки, але на холодну голову думав, що навіть нічия буде успіхом для киян. "Лаціо" сильніше, навіть граючи не основним складом. У грі були нюанси, які дозволяли динамівцям претендувати на більше ніж нуль очок. Але всі ці нюанси були перекреслені на 5-й хвилині, коли був забитий перший м'яч. Він порушив усі плани Шовковського. А подвійний удар на 34-й та 35-й хвилинах закрив гру.


Якщо порівнювати з матчем "Шахтаря" проти "Болоньї", то я можу на 100% гарантувати, що якби гірники пропустили, вони програли б. "Динамо" має брати свої очки в інших матчах. Там є РФШ, "Ференцварош", "Вікторія" та "Хоффенхайм". А де брати очки "Шахтарю" у своїх суперників, щоб вийти до наступного раунду?

Так, "Динамо" заслужило на критику у матчі проти "Лаціо". Ми побачили те, що називається справжнім рівнем наших футболістів на тлі команди із топового європейського чемпіонату. Це має опустити на грішну землю тих, хто високо злетів. Хто не становитиме собі ціни.