29 вересня 2024 15:24

Анчелотті заборонив гравцям сперечатися із суддею у дербі з "Атлетіко": тренеру "Реала" не сподобалася ситуація з "Алавесом". Вінісіуса попросили не відволікатися від гри

Карло Анчелотті заборонив гравцям «Реала» сперечатися із суддею на матчі з «Атлетіко».


Мадридське дербі пройде сьогодні на Метрополітано в рамках 8-го туру Ла Ліги.

За інформацією Marca, головний тренер «вершкових» був незадоволений тим, що відбувалося в минулому матчі з «Алавесом» (3:2), під час якого його команда постійно протестувала проти арбітра, що відбувається на полі і рішень. На його думку, через це гравцям стало важко контролювати гру. Анчелотті не хоче, щоб щось подібне повторилося за жодних обставин.

У зв'язку з цим він зажадав, щоб футболісти зосередилися на м'ячі та не протестували, жестикулювали та не подавали будь-які сигнали, які можуть бути сприйняті як заклик до конфліктів.

Тренер обговорив питання, зокрема, з Вінісіусом Жуніором, від якого Анчелотті очікує особливих результатів у дербі. Завдання, поставлене тренером і оточенням гравця, полягає в тому, щоб він зрозумів, що те, що відбувається навколо, не повинно відволікати його від гри і ставити під загрозу перебіг зустрічі. Йшлося і про поведінку вінгера у матчі з «Алавесом», у якому він отримав жовту картку за суперечки з арбітром.

Зазначається, що також у клубі не дуже задоволені взаємодією із суддями Джуда Беллінгема. Вважається, що під час матчів він занадто багато протестує. Однак наголошується, що він уже отримав урок, коли його видалили через агресію на адресу арбітра в матчі з «Валенсією» (2:2) минулого сезону.