29 вересня 2024 12:29

"Роналду мав рацію, говорячи, що МЮ потрібно все перебудувати. Потрібно прислухатися до тих, хто був там в епоху Фергюсона". Саа про клуб

Луї Саа вважає, що «Манчестер Юнайтед» прислухався до критики Кріштіану Роналду.


«Кріштіану Роналду мав рацію, коли два роки тому сказав, що «Манчестер Юнайтед» треба все перебудувати, він мав рацію. Я думаю, що частково вони перебудували все через те, що він сказав у тому інтерв'ю [Пірсу Моргану] – подивіться на тренувальний майданчик та розмови про новий стадіон, все змінилося.

Також можна оцінити прихід Руда ван Ністелроя. Такі речі потребують часу, але, схоже, люди у клубі почали прислухатися, вони почали розуміти, що відчувають уболівальники. Правильно, що клуб прислухався до людей, які були там у епоху сера Алекса Фергюсона, уболівальники хочуть повернути саме це почуття.

Клуб повинен прислухатися до таких людей, як Роналду, Ріо Фердінанд, Райан Гіггз, Пол Скоулз та Руд ван Ністелрой, цьому клубу потрібно знову зрозуміти, як перемагати. Кріштіану та Ріо говорили про те, яким був клуб раніше, і про те, що гравцям потрібно здобути ту впевненість, яка була у нас. Перебудова клубу допоможе у цьому», – сказав екс-гравець «Манчестер Юнайтед» Casino Hawks.