29 вересня 2024 09:14

Руслан РОТАНЬ: "Хтось із журналістів вигадав цей Ротань-стайл"

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував перемогу над «Кривбасом» (1:0) у 8-му турі УПЛ.


- Як ви готувались до «Кривбаса»?

- Що стосується нашого лідерства, воно доводиться результатами і працею. Ми завжди повинні думати про результат. Домовились з хлопцями, що не дивимося в турнірну таблицю, а думаємо про кожну наступну гру, а там вже буде видно. Ми повинні працювати на тренуваннях в недільному циклі і бачити гру таку, яка вона є. В плані досягнення результату, в плані вимог.

Дуже задоволений хлопцями, що ми працюємо. Якщо брати сьогоднішню нашу гру, порівнюючи з минулим чемпіонатом, то ми дуже додали в плані характеру, в плані жаги до перемоги. А що стосується гри, я думаю, що тренерський штаб завжди буде чимось незадоволений, особливо грою.

- Забити гол і сісти в оборону, періодично збивати темп, це і є Ротань-стайл?

- Я не поведусь на ваші провокації, адже ви задаєте дуже гостре запитання. Хтось із журналістів вигадав цей Ротань-стайл. Є конкретний суперник - «Кривбас». В чому сила «Кривбаса»? Грати один в один, не дати супернику зіграти, контратаки, вільний простір, вривання у зони. Тому це не про Ротань-стайл.

Коли гра проходить один в один - дуже тяжко знаходити вільного. Ви розумієте, ми встали сьогодні о 6 ранку, сіли в автобус і приїхали на гру. Будь-якій команді буде важко фізично, - сказав Ротань.