29 вересня 2024 08:46

Юрій ВЕРНИДУБ: "Бачили, як зіграло "Динамо" у єврокубках? Їм теж важко"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував поразку від «Олександрії» (0:1) у 8-му турі УПЛ.


- Непогана гра і повна перевага з нашого боку. Єдине, що ми не зробили – не забили. У порівняння з грою проти «Ворскли» моментів було вдосталь. У одного тільки Соси було чотири стопроцентних можливості, аби забити, але реалізувати бодай одну не вдалось.

На жаль, пропустили гол у компенсований час до першого тайму. Так буває. Після перерви почали знову грати у футбол, створювати моменти, але мʼяч не йшов у ворота. Ми не заслуговували на поразку. Але так буває у футболі. Не завжди виграє той, хто сильніший.

- З чим повʼязана така низька реалізація моментів?

- Ви ж слідкуєте за «Кривбасом». Треба час, у нас змінився склад. Будемо працювати. Один Соса міг забивати не один раз сьогодні. Але не забив. А забий ми хоча б раз, гра змінилась би.

- Моя думка: здається, що після єврокубків наші гравці вигоріли морально…

- Повторюсь: склад команди змінився у порівнянні з минулим роком. Потрібен час. Прийшли новачки, їм потрібно звикнути до нашої гри. Натомість пішли декілька наших ключових виконавців. Так, є молоді хлопці з U-19. Є три-чотири молоді гравці, які можуть вирости у хороших футболістів. Але на все потрібен час.

Не все так просто. Всім важко. Бачили, як зіграло «Динамо» в єврокубках? Їм теж важко: переїзди, мало часу на відновлення, мʼязи не витримують навантажень, - сказав Вернидуб.