29 вересня 2024 12:03

Мотта про 3:0 з "Дженоа": "Ювентус" міг виграти більше. Я задоволений виступом кожного, включаючи тих, хто був на лавці"

Тіаго Мотта оцінив гру «Ювентуса» у матчі з «Дженоа» (3:0).


«Коли Йилдиз зміщується в центр, він звільняє простір для наших флангових гравців, щоб вони могли просуватися вперед, що також найкраще підходить під систему, яку використовував «Дженоа». Також необхідно розуміти, що ми маємо робити на полі, і у другому таймі стало помітно краще.

Після того, як ми забили, природно, «Дженоа» довелося розкриватися та пресингувати вище, що дало нам більше простору. Рахунок міг бути і більшим».

Про слова команди у перерві

«Крім тактичних змін – нічого. Гравці обговорили, що можна покращити, і я задоволений виступом кожного, включаючи тих, хто був на лаві запасних та підтримував партнерів по команді, оскільки їх було чути ще краще без глядачів на стадіоні».

"Ювентус" не пропустив жодного гола в перших шести матчах Серії А, встановивши новий клубний рекорд в епоху з трьома очками за перемогу

«Це цікава статистика, вона показує, що ми маємо солідну команду, і це починається з нападників, які допомагають обороні.

У нас сильні захисники, але це командна робота, і ми зберегли «сухий» рахунок завдяки самовідданості всіх гравців, які працювали разом. Вони прагнуть спочатку повернути м'яч, а потім захистити наші ворота. Це важливий підхід для амбітної команди».

Про Влаховича

«Я бачу його як позитивного лідера, навіть коли ми зазнаємо труднощів у його спілкуванні та мові тіла, коли він говорить своїм партнерам по команді, що нам потрібно робити. Часом він може бути синхроннішим з ними, але це в нього всередині, він дуже конкурентоспроможний, викладається на повну на тренуваннях і в матчі.

Я радий за нього, коли він забиває, але коли я бачу, що він у гармонії з командою, як сьогодні, я задоволений навіть якщо він не забиває», – сказав головний тренер «Ювентуса» в інтерв'ю DAZN.