28 вересня 2024 20:43

Лупашко – про 1:3 з "Поліссям": "Програли команді, яка, напевно, зараз найкраща після "Шахтаря" і "Динамо"

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував поразку від «Полісся» (1:3) у 8-му турі УПЛ.


– Сьогодні ми поступилися команді, яка, напевно, зараз після «Шахтаря» і «Динамо» є найкращою. Майстерність вирішує ключові моменти. Тому так. В цілому намагалися грати 1-м номером.

Більшість часу це вдавалося, але дуже багато в 1-му таймі було браку в тих моментах, де «Полісся» проводило контратаки після втрат. А ми ці моменти втрачали раз за разом.

Дуже багато було непоганих моментів для того, щоб проводити контратаки, швидкісні атаки, але чомусь у 1-му таймі в нас був брак у цих моментах дуже високий.

– Чи є десь наслідки відсутності Адамюка в сьогоднішньому матчі?

– Ми не знаємо, виграли б ми чи програли, якби був Адамюк. Ніхто не може відповісти. Жан непогано сьогодні зіграв. Я вважаю, що був з його сторони гарний матч.

Стосовно тих моментів, нам потрібно ще додавати впевненості, розуміти, що ми вже є командою УПЛ, набиратися цього досвіду, бо бачимо, що такі моменти, які у нас виникають біля штрафного майданчика суперників, – нам там потрібно трошки більше майстерності, спокою.

Це все додасться, коли багато хто з наших гравців отримає цю впевненість, коли вони вже будуть більш розкутими.

– Не вистачало гострих моментів у «Карпат» у 2-му таймі – це через відсутність впевненості?

– Це через те, що «Полісся» – дуже інтенсивна команда. Вона дуже гарно грає проти м’яча і не закриваючись низько.

І це, знову ж таки, про те, що я казав, що вони після «Шахтаря» і «Динамо» – напевно, найкраща команда, бо вона гарна в усіх складових – стандартах, аутах, грі без м’яча, високому пресингу, грі на м’ячі. В усіх складових вона є непоганою, тому це більше заслуга сьогодні «Полісся», – сказав Лупашко.


Фото - ФК «Карпати»