27 вересня 2024 16:23

У гендиректора "Ньюкасла" діагностовано рак крові. Ілс залишиться на посаді, поки клуб не знайде наступника

Гендиректор «Ньюкасла» залишає свою посаду через тяжку хворобу.


У Даррена Ілса діагностовано хронічну форму раку крові. Він продовжуватиме виконувати обов'язки до призначення наступника, повідомляє прес-служба «Ньюкасла».

Ілс обійняв посаду генерального директора клубу у серпні 2022 року – через десять місяців після зміни власників.

За час його роботи, окрім виходу до першого за 24 роки фіналу Кубка Англії в лютому 2023 року, «сороки» повернулися до Ліги чемпіонів після того, як посіли четверте місце в Прем'єр-лізі минулого сезону.

«Бути генеральним директором «Ньюкасла» – це неймовірний привілей, і я дуже пишаюся тим, що є частиною цього захоплюючого шляху клубу. Однак мені стало очевидно, що зараз слушний час для прийняття цього рішення, щоб я міг приділяти пріоритетну увагу своєму здоров'ю та своїй сім'ї.

У короткостроковій перспективі клуб продовжить роботу у звичайному режимі, і я надаю повну підтримку у перехідний період, щоб керівництво могло ретельно оцінити ситуацію та призначити мого наступника.

Я хочу щиро подякувати вболівальникам, власникам клубу, гравцям та співробітникам. Я пишаюся тим, чого ми досягли разом, і з нетерпінням чекаю, що чекає на всіх попереду, коли клуб будуватиме майбутнє для сталого успіху», – сказав Ілс.