27 вересня 2024 08:05
2

"Тотті має вибачитись перед Довбиком". Фанати "Роми" вважають українця головною зіркою

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Італійці розчаровані тим, що "Рома" вкотре не змогла виграти, не зумів втримати перемогу над "Атлетиком" (1:1). Єдиний гол за італійський клуб забив Артем Довбик, який уже став улюбленцем уболівальників. Для українського форварда це вже третій гол поспіль за "Рому" та перший у єврокубках за італійський клуб. Багато фанатів "вовків" уже називають Довбика головною зіркою цієї команди та закликають тих, хто критикував українця після перших матчів за "Рому", попросити вибачення в українця за не найкращі відгуки про його гру.


Brutti: Довбік забиває у третьому матчі поспіль. Дивлюся матчі "Роми" лише заради Дібали та Довбика. Коли обох замінили, мені стало зрозуміло. Був упевнений, що без них ми не зможемо стримати перемогу. Так і сталося.


Rafaello: Відверто кажучи, "Атлетик" грав навіть краще за "Рому". Іспанці заслужили сьогодні не програти. Я навіть більше скажу: якби не Довбик, то ми 100% сьогодні програли б. Якби на його місці в тому моменті був би Шомуродов, він не зміг би забити такий гол.


Ferro: Багато футбольних експертів називають Довбика найкращим гравцем "Роми". Це правда, бо українець не просто забиває голи, він працює на всі 100% по всьому полю. Він повертається в оборону, він починає атаки в центрі поля, замикає навіси, він віддає гострі передачі, він бореться за кожен м'яч. Мені навіть трохи шкода цього хлопця. Іноді на його обличчі можна побачити подив, і навіть розчарування від того, чим займаються інші гравці "Роми".


Pietro: Черговий добрий гол Довбика. На жаль, ми знову не змогли виграти. Ми з таким трудом створюємо моменти в атаці, але так легко пропускаємо голи майже від усіх суперників. Потрібно щось із цим робити.


Allegrio: Варто Довбику піти з поля, як ми пропускаємо черговий гол і знову команда не може виграти. Недаремно всі розумні тренери кажуть, що оборона починається з атаки. Довбик змушує 2-3 гравців постійно стежити за ним, що заважає суперникам атакувати всією командою. Ви й самі все бачили.


Casciaro: Що більше я дивлюся на Довбика, то більше мені подобається, як він грає. Це справді класний форвард, який вміє грати не лише у чужому штрафному майданчику, а й на інших ділянках поля.


Matt: Не забуватимемо, що "Атлетік" - це сильний суперник. Один із найкращих клубів Іспанії. Ми могли сьогодні як виграти, так і програти. Нічия – нормальний результат щодо такої гри. Залишається сподіватися, що Дібала не отримав серйозної травми, а Довбик продовжить забивати.


Valean: Перший тайм "Рома" провела на високому рівні. У другій половині матчу я побачив привид Де Россі на тренерській лаві. Така сама сумна гра з помилками в обороні та проблемами в атаці. Якби не Довбик, то сьогодні "Рома" програла б.


Martignon: Багато колишніх гравців "Роми" лаяли клуб за те, що він підписав Довбика. Навіть Тотті висловився не дуже добре на адресу українця. Але ж був ще Наінгголан, наприклад. Нині вся надія нашої команди лише на Довбика, який забиває у кожному матчі. Що скажуть ті, хто ще нещодавно критикував українця?


Ilario: Чудовий гол Довбика! Вчасно звільнився від опіки, вибрав правильну позицію та забив головою. Як шкода, що знову оборона підвела та пропустила гол. Поки що рано говорити про те, що Юрич серйозно змінив гру команди.


Ricardo: Тренери приходять та йдуть, а команда продовжувати засмучувати вболівальників. Більшість гравців "Роми" грають на рівні Серії Б. Років 20 тому ніхто з них навіть у дублі не грав би, настільки сильна у нас була команда. Хіба що Довбик сидів би на лаві запасних і виходив часом на заміну.


Drilon: Довбик – це єдине, чим може похвалитися "Рома". Так, у нас нарешті знову з'явився забивний форвард високого рівня. Фактично, він сам протистоїть нашій жахливій обороні, яка так сильно любить пропускати голи.


Filiciano: Це справжня машина, яку дуже важко зупинити. Довбик забиває вже в третьому матчі поспіль, адже "Удінезе" та "Атлетик" складно назвати легкими суперниками.


Massari: Довбик завжди грає холоднокровно, навіть у найскладніших ситуаціях. Завдяки цьому йому вдається вибирати правильну позицію та забивати голи. Якби наша команда створювала українцю більше моментів, то він уже забив би не три, а 10 голів цього сезону.


Carcini: Люблю Тотті всім серцем, це мій улюблений гравець за всю історію "Роми", але навіть Франческо помиляється і він має вміти це визнавати. Тотті має вибачитись перед Довбиком. Останні матчі показали, що український форвард – єдиний гравець, до якого не може бути питань. Він тягне команду вгору, тоді як інші футболісти тягнуть її на дно. Тотті вважає, що "Рома" могла знайти кращого нападаючого, але правда в тому, що Довбик – це найкраще, що є в "Ромі".


Tandi: З такою результативністю Довбик міг би грати за найкращі клуби Європи, українець не загубився б навіть у "Реалі" чи "Манчестер Сіті". Але він вибрав "Рому" і вже, напевно, шкодує, що зробив такий вибір.


Medici: На жаль, у цій "Ромі" є лише два гравці – Пауло Дібала та Артем Довбик. Замість решти футболістів можна поставити манекени на поле, гірше вже точно не буде.


Riccio: Йому потрібен був час для того, щоб знайти своє місце на полі. На рахунку Артема Довбика вже 3 голи за "Рома" і всі вони були забиті у трьох матчах поспіль. А найголовніше, він здається дедалі більше пов'язаним із командою. Скажу більше. Це не Довбик має підлаштовуватися під команду, а команда під нього.


Tenorio: Зважаючи на все, перемога над "Удінезе" була випадковістю. Так званий ефект нового тренера. Але вже наступний матч показує, що всі проблеми в обороні залишилися, а в атаці вся надія на Довбика.


Marcolino: Довбик – єдина світла пляма у цьому царстві мороку та смутку, яка називається футбольний клуб "Рома". Навіть Дібала вже втомився від цього убожества. Від партнерів за командою, які не вміють грати у футбол. Довбик поки що не встиг впасти в депресію, тому намагається проявити себе з найкращого боку.

Від любові до ненависті - один крок)
Сховати
J e r a D, Від любові до ненависті - три гола)