26 вересня 2024 17:26

Пішов із життя батько Сергія Реброва. Співчуття від Ігоря Суркіса

На 86 році пішов з життя батько видатного екс нападника «Динамо», колишнього тренера нашої команди, а нині головного тренера національної збірної України Сергія Реброва – Станіслав Ребров. Свої співчуття з приводу тяжкої втрати висловив президент «Динамо» Ігор Суркіс:


Шановний Сергію Станіславовичу!


Прийміть глибокі та щирі співчуття у зв’язку з непоправною втратою - смертю Вашого батька Станіслава Івановича.


Пішла з життя мудра, добра, інтелігентна, щира та небайдужа людина. Вирушив у кращі світи батько, який разом з дружиною Аллою Василівною виховав чудового сина – працьовиту, відповідальну, порядну людину, професіонала своєї справи, усім серцем відданого футболу. У тому числі завдяки вихованню батька, Сергій Ребров золотими літерами вписав своє прізвище до історії київського «Динамо» і став кумиром мільйонів шанувальників футболу і приніс багато перемог київському «Динамо».


Від імені нашого клубу і від себе особисто висловлюю щирі слова співчуття родині Ребрових у зв'язку з цією трагічною подією – смертю близької людини. Схиляємо голову та сумуємо разом із рідними та близькими покійного. Нехай світла пам'ять про Станіслава Івановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.


Президент ФК «Динамо» Київ


Фото: ФК "Динамо"