26 вересня 2024 16:33

"Головне, щоб після війни не виплив в Україні": коментатор розніс голкіпера, який втік у Білорусь, перепливши Тису

Відомий коментатор Роберто Моралес, який зараз служить у ЗСУ та воює проти окупантів, жорстко висловився про зашкварний вчинок ексворотаря Дніпра Дениса Шеліхова.

Сайт Sport-express.ua дізнався, що Денис Шеліхов, останнім клубом якого була сумська Вікторія, переплив Тису і добрався у Білорусь, де підписав контракт із Славією-Мозир. Ми навіть поговорили зі зрадником. Про наше розслідування читайте за посиланням.


На подію із зашкваром українського голкіпера відреагував відомий коментатор та військовослужбовець Роберто Моралес.

«Мене якраз відпустили коментувати матчі збірної, то я приїхав і дізнався про цю історію. Я тільки посміявся. Для мене Шеліхов – комедійний персонаж, тільки й усього.


Виходить, він не знайшов собі варіантів навіть на рівні Першої ліги України, навіть у клубах, де грають за їжу, і зробив усе, щоб перебратися до Білорусі. Він злякався мобілізації та втік. Думаю, він балансував між Другою лігою та аматорським чемпіонатом».


Моралес впевнений, що Шеліхов не мав варіантів від професіональних клубів України, тому не мав можливості отримати бронювання від мобілізація, тому просто злякався.


«Він не мав би професіонального контракту, тому призвали б. У результаті Шеліхов заздалегідь готувався до того, щоб перепливти водний кордон, тренувався з ластами. Поставився до цього питання максимально серйозно, але для мене це однаково кумедний персонаж. Головне, щоб після війни він не виплив Україні», – цитує Моралеса білоруська Трибуна.