26 вересня 2024 14:34

Андрій ПОЛУНІН: "Гру з "Лаціо" провалили всі захисники та Бражко"

Колишній гравець національної збірної України Андрій Полунін ексклюзивно для Sport.ua зупинився на вразливих місцях в «Динамо», що допомогло його супернику – «Лаціо» – здобути переконливу перемогу в першому поєдинку групового раунду Ліги Європи - 3:0:


– Як на мене, провалили гру всі захисники й опорник Володимир Бражко, який невдало діяв на підбираннях. До речі, в одному з останніх матчів в УПЛ керманич Олександр Шовковський вже довіряв Бражку місце в центрі оборони й тоді він зіграв надійно. Можливо, варто було спробувати ще раз, бо з тим підбором виконавців, що був учора в Гамбурзі, захист киян нагадував такий собі прохідний двір.

До речі, я б не став критикувати за поєдинок з «Лаціо» Андрія Ярмоленка. В тій структурі гри, на якій зупинив свій вибір Шовковський, він був потрібний.

Коли брати до уваги статистичні дані, то кияни практично не поступалися римлянам, за винятком реалізації. А це якраз й є свідченням різниці в класі. Також кидалося в вічі, що футболісти «Лаціо» міцніші фізично, що допомагало їм брати гору в єдиноборствах. Але маємо те, що маємо. Дошкульні поразки - це також досвід й переоцінка цінностей. Бо після кожної такої дошкульної невдачі ціни на динамівців все більше відповідають дійсності, – розповів Полунін.

Після стартового туру футболісти «Динамо» посідають 36-е місце у турнірній таблиці Ліги Європи.


Фото - Footboom