26 вересня 2024 10:08

Мудрик може знову зіграти з "Ньюкаслом", у Ярмолюка та Зінченка прості суперники. Результати жеребкування 1/8 Кубка Ліги

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Після завершення матчу між "Ліверпулем" та "Вест Гемом" відбулось жеребкування 1/8 Кубка Ліги, хоча не всі матчі в 1/16 були зіграні. Через затоплення поля "Уімблдону" їхнє протистояння з "Ньюкаслом" було перенесено на наступний тиждень.


За підсумками жеребкування ми отримали очевидно центральний матч, де зустрінуться "Тоттенгем" та "Манчестер Сіті" у Лондоні. Щодо українських футболістів, які братимуть участь у цьому раунду Кубка, то Єгор Ярмолюк та його "Брентфорд" зіграють проти "Шеффілд Уенздей" у себе вдома, а Олександр Зінченко з "Арсеналом" поїде на виїзд до "Престону".

Михайло Мудрик в минулому сезоні оформив рятівний гол для "Челсі" у рамках Кубка Ліги проти "Ньюкаслу". Тепер історія може повторитись, адже "сині" мають великий шанс зіграти із "сороками", тим лиш залишається пройти "Уімблдон". Перед вами повні результати жеребкування:


Мудрик може знову зіграти з Ньюкаслом, у Ярмолюка та Зінченка прості суперники. Результати жеребкування 1/8 Кубка Ліги - изображение 1