26 вересня 2024 08:25

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Поразка "Динамо" від "Лаціо"? У мене склалася асоціація, що нам набили пику і показали наше місце"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook прокоментував поразку "Динамо" проти "Лаціо" (0:3) у Лізі Європи.


"Динамо" – "Лаціо" 0:3. Не знаю як Вам, а в мене склалася асоціація, що нам сьогодні набили пику і показали наше місце. Стоїмо ми на вулиці з фінгалами, і боїмося показатися вболівальникам на очі.

Конструктивно критикую. Програли боротьбу та підбирання в опорній зоні. Сьогодні були повільні на м'ячі. Кілька гравців випали з гри. Організація в обороні? Дитячий садок. На перший погляд здалося, що у перших двох пропущених винні Себальос і Біловар. А ні, наварив Бражко. Програв підбір та обрізав центральних захисників. У цих двох епізодах саме центральні захисники свою боротьбу виграли.

У третьому пропущеному взагалі епізод із кінокомедії. Михавко та Біловар передавали один одному гравця під опіку. Розумний форвард відвів Біловара з місця його роботи за пивом, залишивши Тимчика один на один із двометровим атлетом. Даю 100%, що Тимчик його взагалі не бачив та не контролював. Ось і три нуль.


Ну, а якщо прибрати жарти, і говорити серйозно. Ми побачили різницю. Програємо в атлетизмі та швидкості. Про реалізацію створених моментів промовчу. Розшифрую що таке атлетизм. У порівнянні з гравцями "Лаціо", ми виглядали худенькими хлопчиками, та ще метр у кепці та на ковзанах у середньому ростІ команди. Ось це на замітку селекціонерам "Динамо".


І наостанок феномен…. За професійною статистикою, ми були кращими за "Лаціо", але програли 0:3. Усім Добра. Слава Україні...", - написав Заховайло.