26 вересня 2024 00:30
4

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Не можу сказати, що ми якось погано грали за винятком моментів із пропущеними м'ячами"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував поразку від "Лаціо".


- Швидкий гол завжди впливає на гру команди. Насамперед хочу сказати, що ми не маємо права допускати такі помилки. Перший та другий пропущені м'ячі прийшли через них. На такому рівні суперники не вибачають. Усі засмучені результатом, але ми намагалися грати у футбол, комбінувати, шукати свої моменти. Вони в нас були, але...

Розберемо кожен пропущений м'яч. Зробимо акцент на помилках. Проблема у досвіді? У нас проблем достатньо. Не хочу про них зараз говорити. Ми виходимо грати у футбол і хочемо показувати атакуючу гру. Але треба приділяти увагу і діям в обороні, щоб не робити таких помилок.


Втрачені моменти? Повторюся, ми намагалися грати. Можна було закритися та стояти у захисті всією командою, але ми говорили гравцям, щоб вони не відходили від своєї структури. Не можу сказати, що ми якось погано грали за винятком моментiв із пропущеними м'ячами.

Вилучення Брагару? Не розумію, за що там була червона картка. Потрібно дивитися. Пихальонок у старті? Ви не знаєте, що відбувається. Не знаєте хто готовий, а хто ні. Це моє рішення. Буяльський має деякі проблеми. Розуміли, що якщо він вийде у старті, про нього можуть бути такі ж проблеми, як із Себальйосом.

"Дай, Боже, нашому теляті вовка з'їсти"
Жінка про вірність: "Я завжди була вірна своєму чоловіку. Ну, може окрім двох-трьох разів" Так і тут, оцінка "добре" чи погано" врешті-решт, як кажуть, на табло. Крім того, скільки створили небезпечних моментів у воріт Лаціо? 3:0 - це розгром. Чому не визнати: зіграли погано? Бо зіграли таки погано
Pershyj i druhyj m'yachi -trudovy kraseni, yaky zalyshaly w durnyah tr'ox pizhoniw , opornika i 2 centrbekiw (bez prizvishj).
Первый и второй мяч - такие дураки залетели... На ровном месте... Третий мяч Лацио уже красиво раскатал.

Критиковать сильно не буду, так как с итальянскими командами играть... Это проклятие какое-то... Всегда проигрываем, вне зависимости в какой форме итальянцы и какой состав они выпускают. С Ромой, чувствую, будет тоже самое. Только единичные случаи за десятки лет, когда побеждали их.