25 вересня 2024 09:04

Роберто МОРАЛЕС: "Для "Динамо" основний етап Ліги Європи – це досить непоганий варіант єврозайнятості"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч групового етапу Ліги Європи «Динамо» Київ – «Лаціо».


- Для киян основний етап Ліги Європи – це досить непоганий варіант єврозайнятості. Звісно ж, хотілося потрапити до Ліги чемпіонів, особливо після проходження у кваліфікації сербського «Партизана» та шотландського «Рейнджерса», але австрійське випробування «Зальцбургом» чітко вказало на те, що поки команда ще не готова до цього.


В УПЛ ж майже все складається добре, особливо з урахуванням того, що єдиний реальний конкурент в боротьбі за чемпіонство «Шахтар» вже втратив шість очок. «Динамо» ж не перемогли тільки «Рух», стикнувшись зі справжньою стіною і грою суто на руйнування. З «Вересом», ЛНЗ, «Карпатами», «Зорею» і «Ворсклою» підопічні Олександра Шовковського розібралися. Попри чималі недоліки у їхній грі, позитивних вражень достатньо, команда прогресує порівняно з минулим сезоном.

У чемпіонаті Італії у «Орли» перемогли «Венецію» та «Верону», зіграли у нічию з «Міланом», програли «Удінезе» і «Фіорентині». Останній поступилися у Флоренції минулої неділі, 1:2 після 1:0. Після п’яти зіграних турів у Серії А «Лаціо» посідає восьме місце.

Востаннє ці суперники грали між собою навесні 2018 року в 1/8 фіналу Ліги Європи. Спочатку в Римі була зафіксована нічия 2:2. А от другий матч у Києві на «Олміпійському» італійці виграли, 2:0.

Ставка – кияни не програють і тотал більший за 1,5.