24 вересня 2024 10:36

Невілл розкритикував АПЛ за підхід до фінансової підтримки нижчих дивізіонів: "Вони - великі брати, які сидять за столом і роздають недоїдки молодшим. Це не сім'я"

Гарі Невілл розкритикував АПЛ за підхід до фінансової підтримки нижчих дивізіонів.

Прем'єр-ліга має намір інвестувати 1,6 млрд фунтів стерлінгів у розвиток футбольної піраміди протягом наступних трьох сезонів.


При цьому переговори між АПЛ та EFL про нову телевізійну угоду припинено з березня. Парламент обговорюватиме створення незалежного футбольного регулятора, який міг би врегулювати суперечку.


«Позиція АПЛ здається мені жахливою. Вони виглядають егоїстичними і жадібними і втілюють у собі найгірші якості.


Реальність така, що ми хочемо бачити становище нашої гри стійким. Я власник футбольного клубу (Солфорд Сіті з 4-го дивізіону) і хочу, щоб він був стійким.

Наразі футбол не є стабільним. У нас є АПЛ, яка відіграє провідну роль. Вони – великі брати, які сидять за столом і роздають недоїдки молодшим. Це не сім'я.


Я знаю, що якби вони хотіли укласти угоду, то уклали б її. Але у них задирливий настрій, вони думають, що зможуть вплинути і на регулятора, щоб отримати якомога вигідніші умови», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії.