24 вересня 2024 09:30

"Мені розповідали, що "Реал" загравав із суддями, а "Барса" купувала їм золотi годинники. Правда це чи брехня? Я не знаю". Екс-президент "Валенсії" Роч про суддівство в Іспанії

Екс-президент "Валенсії" поділився чутками про підкуп суддів грандами Ла Ліги.


«У мій час тут [у Валенсії] була одна людина, про яку мені розповіли... Зараз я не можу згадати його ім'я. Він був із Валенсії. Він купував та продавав гравців і, за його словами, був представником «Барселони».


Мені про це розповів колишній суддя. Він розповів мені, що одного разу був матч "Барселона" - "Ельче", і він підійшов і сказав цьому колишньому судді: "Не могли б ви надати мені послугу, я хочу піти і зустрітися із суддею матчу". Він сказав, що має мільйон песет. І додав: «Якщо «Барселона» виграє, я віддам судді мільйон песет. Якщо "Барселона" програє, я поверну його собі. А якщо буде нічия, я залишу собі половину». Все це відбувалося багато років.

Свого часу мені розповідали, що «Мадрид» загравав із суддями, а «Барселона» купувала їм золотий [годинник] Longines, і судді знали, що після завершення кар'єри подарунки закінчаться. Ось що мені розповідали. Правда це чи брехня? Я не знаю», – сказав Пако Роч.