23 вересня 2024 23:29

Власники "Роми": "У Де Россі буде чудова кар'єра, можливо, одного дня він до нас повернеться"

Власники "Роми" Ден та Райян Фрідкін зробили на офіційному сайті клубу заяву щодо ситуації зі зміною головного тренера. Нагадаємо, раніше з посади був звільнений Данієле Де Россі, його місце зайняв Іван Юрич.


"Трансферні придбання цього літа ознаменували початок стратегічного багаторічного проекту, покликаного повернути футбольний клуб "Роми" до лідерів європейського футболу. В рамках цього бачення на повний хід йде будівництво нового стадіону, який шануватиме глибоку історію клубу.

Скажімо так: ми дуже поважаємо Даніеля і віримо, що він матиме чудову кар'єру тренера. Можливо, одного дня він повернеться до "Роми". Рішення розлучитися з ним було неймовірно важким, але ми прийняли його з вірою в те, що це дасть нам найкращу нагоду поборотися за трофеї цього сезону.

Ми залишаємося активними інвесторами у спортивну індустрію. Ми любимо гарну гру. Потенційне додавання "Евертона" в наш портфель не змінює нашої уваги до "Роми". Якщо що, симбіоз кількох клубів лише допоможе "Ромі". Кожен клуб у нашому портфелі працює незалежно, "Рома" залишається у центрі наших футбольних амбіцій. Будьте впевнені, наш час, ресурси та енергія, які ми вкладаємо у "Рому", не зменшаться. Наша мета ясна – бачити "Рому", що постійно конкурує на найвищому рівні європейського футболу.

Звертаючись до наших неймовірних уболівальників, ми визнаємо величезну відповідальність, яку ми несемо, очолюючи цей історичний клуб. Ваша непохитна відданість нас надихає, коли ми продовжуємо будувати майбутнє. Ми цінуємо ваші голоси і хочемо, щоб ви знали – ми вас чуємо. Ви – душа цього клубу, і ми сповнені рішучості зробити так, щоб ви пишалися нами", - йдеться у заяві.

Зазначимо, що звільнення Де Россі викликало шквал обурення серед уболівальників, а також авторитетних гравців римського клубу.

Нагадаємо, що одним із літніх придбань "Роми" став форвард збірної України Артем Довбик, який до цього виступав за іспанську "Жирону".