23 вересня 2024 22:52

Джонс про Рангніка і 0:4 від "Ліверпуля": "Він принизив мене на "Енфілді", замінивши в перерві, зробив цапом-відбувайлом. У МЮ там були гравці набагато гірші за мене"

Філ Джонс заявив, що Ральф Рангнік принизив його у матчі "МЮ" з "Ліверпулем".


У квітні 2022 року "Манчестер Юнайтед" був розгромлений "Ліверпулем" (0:4) на виїзді. Тодішній тренер «МЮ» Рангнік у перерві за рахунку 0:2 замінив Філа на вінгера Джейдона Санчо.

«Я ніколи не втрачав голову в роздягальні, я ніколи не був настільки емоційним, щоб втратити самовладання там. Думаю, це був один раз у моїй кар'єрі, коли я втратив голову.

Я був у люті, просто в люті через те, що він принизив мене. Принизив мене перед натовпом на «Енфілді», передусім перед грізним суперником, уболівальниками, моєю родиною та гравцями «МЮ».

Ми поступалися 0:2 до перерви, виглядали не дуже добре, здається, у нас не було жодного удару по воротах у першому таймі. Нічого не виходило. Але я був у порядку у тому матчі. Враховуючи те, де ми грали, через що я пройшов із травмою коліна. Я озираюсь назад і бачу, що я не втрачав м'яч, я був спокійний під тиском суперника.

Я не кажу, що я грав винятково, але я напевно не заслуговував на те, щоб мене прибрали в перерві. Того дня на полі були гравці набагато гірші за мене. Але мене було найлегше зняти з гри, зробити цапом-відбувайлом.

Я пам'ятаю, як Ральф прийшов у роздягальню у перерві і сказав: «Я роблю заміну, Філ піде». Пам'ятаю, як у всіх у роздягальні округлилися очі, вони ніби питали без слів: «Він що, міняє Філа?»

Я зняв бутси, шпурнув їх на підлогу і сказав: Ти мене дістав. Всі одразу заговорили: «Заспокойся, заспокойся». Але я був розлючений, мене це справді зачепило.

Я не міг цього зрозуміти. Потім я вибачився, сказав: "Це не в моєму характері, я не повинен був цього робити, в той момент це було не те, що було потрібно в роздягальні". Але я був розлючений», – сказав Джонс в ефірі The High Performance Podcast.

Філ Джонс 12 років грав за «Юнайтед» – з 2011 до 2023 року. Він виграв із клубом 6 трофеїв, у тому числі АПЛ та Лігу Європи.