23 вересня 2024 21:22

Невілл про "Арсенал" та "Сіті": "Лондонці розвалилися наприкінці два роки тому, минулого сезону були дуже близькі. Коли когось переслідуєш, найчастіше добиваєшся свого"

Гарі Невілл висловився про суперництво «Манчестер Сіті» та «Арсеналу» в АПЛ.


У 5-му турі Прем'єр-ліги команди зіграли внічию (2:2).

«Я підтримав «Арсенал» [у боротьбі за титул] на початку сезону, тому що коли команда переслідує суперника, зрештою вона добивається свого найчастіше, вона стає дедалі ближче.

Цей матч сприймався як монументальний, визначальний момент у цій подорожі «Арсеналу», який намагається здобути чемпіонський титул.

Два роки тому вони просто розвалилися у останніх десяти іграх. Минулого сезону "Арсенал" підібрався дуже близько. Після цього починаєш думати: окей, вони матюкають, навчаються, стають кращими.

Що буде у квітні та травні після такої гри? Чи повернемось ми потім до останньої хвилини і того, що трапилося в моменті з голом Стоунза, чи думатимемо, що «Ман Сіті» виграє титул з різницею в одне очко, і цей момент визначив долю титулу?

Ні, це безглуздо, тому що будуть ще втрачені очки, будуть помилки, буде багато перемог по ходу сезону, але це якраз та ситуація, коли ви граєте проти Пепа Гвардіоли, і він змушує вас почуватися саме так», – сказав колишній захисник. «МЮ» Невілл у своєму подкасті.