23 вересня 2024 21:44

Проблеми не лише в Мудрика? Англійський клуб може розпрощатися з українцем

Гравець збірної України має не найкращі перспективи в АПЛ.


Ігор Циганик у ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE розповів про ситуацію з Олександром Зінченком. Журналіст вказує, що українець потроху втрачає довіру Артети та своє місце в Арсеналі, тому каноніри будуть розглядати можливість його продати.


"Чи правда, що Арсенал продасть Зінченка? А я собі іншого варіанту і не уявляю. Бо Зінченко потроху втрачає місце в основі і довіру Артети. Заробити своє місце буде складно назад, бо на цій позиції грають непогані футболісти і витіснити їх буде складно… Ми ж бачимо, що Зінченко потроху втрачає цей авторитет, який у нього був, коли його слухали, як тільки він перейшов з Манчестер Сіті. Зараз грають зовсім інші люди. Звичайно, Арсенал буде розглядати можливості, щоби продати Зінченка".

Також Ігор Циганик оцінив перспективи і іншого українського легіонера в АПЛ Михайла Мудрика:

"Теж саме, що я говорив про Зінченка, я можу сказати і про Мудрика. Йому дуже багато дозволялося. Півтора року дали йому часу. Віддали десятку в Челсі. Це немало. Треба щось показувати. А зараз складається ситуація, що без нього команда виграє, краще грає. Вони взяли Санчо, хороший футболіст. Зараз треба наздоганяти. У Мудрика така ж проблема, як і в Судакова. Вони після фантастичного сезону в Шахтарі десь трішки переоцінили себе, десь трішки взлетіли. Зараз треба повертатися… Чи минув час Мудрика в Челсі? Я думаю, що ще не минув, але він втікає. Якщо ти приїжджаєш в АПЛ, у тебе там є певна кількість спроб, то в нього залишилася одна, остання спроба, коли йому дадуть шанс себе проявити. І він або стане основним футболістом Челсі, або ні".