23 вересня 2024 19:49
1

Кін про Артету та вилучення Троссарда: "Тренери щотижня говорять про рішення суддів проти них. Покажи клас, скажи, що гравець вчинив безглуздо, але ми відреагували добре, йдемо далі"

Рой Кін розкритикував Мікеля Артету за його слова про вилучення Леандро Троссарда.


Учора "Арсенал" зіграв унічию з "Манчестер Сіті" (2:2) у 5-му турі Прем'єр-ліги. У кінці 1-го тайму «каноніри» залишилися у меншості після вилучення Леандро Троссарда за відкинутий м'яч. Матч обслуговувала бригада суддів під проводом Майкла Олівера.

Після гри головний тренер лондонців заявив: «Подібне сталося двічі у п'яти матчах. Бачити це у найкращій лізі світу тривожно. І у повному складі дуже важко, у меншості – неможливо». Артета також додав: «Чекаю, що у 100 матчах АПЛ будуть червоні – 11 гравців проти 10 або 10 на 9. Подивимося».

«Тренери щотижня кажуть, що судді ухвалюють рішення проти них. Просто прийміть це.

У глибині душі Артета буде задоволений одним набраним очком. Покажи клас як тренер "Арсеналу". Скажи, що гравець, ймовірно, заслужив на червону картку, але ми відреагували добре, йдемо далі. Кінець історії. Просто прийми це і рухайся далі. Покажи клас.

Хіба не було б добре, якби тренер вийшов після гри і просто сказав: «Так, знаєте, гравець повівся трохи безглуздо, так, це жовта картка». Але кожен тренер виходить до журналістів щотижня і каже: "Ні, фолу не було, там щось сталося п'ять хвилин раніше".

Просто вийди до преси і поводься по-дорослому. Гравці роблять дурниці на футбольному полі, вийди, покажи клас, скажи: Він дав судді шанс видалити себе з поля. Ми розчаровані, але йдемо далі», – сказав колишній півзахисник «МЮ» Кін в ефірі Sky Sports.
Кін таких тренерів взагалі не існує коли дуже сумнівна жовта картка перетворюється на червону так шо не шукай їх. І де він буде задоволений коли в допчас зрівнюється рахунок? Ну хіба шо мозахіст якийсь.
Пеп на місті Артети думаю недалеко пойшов би від нього