23 вересня 2024 19:15

"Він порушив Закон України". Циганик висловився про майбутнє Гаджиєва, якого хотіло "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє півзахисника Раміка Гаджиєва, якого хотіло підписати «Динамо».


«По-перше, Рамік Гаджиєв виїхав як футболіст збірної України U-19 і не повернувся. Почнемо з того. Певним футболістам видають певний дозвіл. Я не знаю, хто надумав його залишати там. Я підозрюю, що є в нас один персонаж, який намагається, виїхавши з «білим білетом» за кордон, розказувати всім, що треба робити і намагатися влаштовувати певних футболістів у певні клуби. Про патріотичне минуле чи майбутнє цього персонажа, я думаю, ми коли-небудь поговоримо.


Суть в тому, що Гаджиєв порушив Закон України. Він просто не повернувся з командою U-19 з фінальної частини чемпіонату Європи в Північній Ірландії. Де він там був, що він там їздив, куди його пропонували – я не знаю. Його дійсно хотіло київське «Динамо». Чому він не опинився в «Динамо»? Я не знаю. Про його долю я вам зараз не скажу. Про те, що клуб, який захоче його придбати, буде мати певні фінансові стосунки зі структурою, яка володіла правами на «Дніпро-1», – я думаю, що так.


Таке саме питання по Крапивцову. Чому він не повертається? Там немає повноцінного трансферу. Футболіст просто виїхав як гравець юнацької збірної і не повернувся. Теж є питання. У нас певним персонажам можна все? Не знаю, ось це питання», – сказав Циганик.


Фото - СК «Дніпро-1»