23 вересня 2024 16:25

Аканджі про "Арсенал": "Майстри темних мистецтв, постійно шукають драми. Вони задоволені одним очком, але "Сіті" хотів більшого – у результаті ми завжди виграємо титул"

Мануель Аканджі розкритикував Арсенал за затягування часу в матчі з Ман Сіті.


Зустріч команд у 5-му турі АПЛ завершилась із рахунком 2:2. "Манчестер Сіті" зрівняв рахунок на 98-й хвилині.

«Коли ми граємо проти них, вони завжди шукають саме цього – драми. У єдиноборствах вони намагалися щосили, оборонялися з 11 гравцями у своєму штрафному майданчику, а потім намагалися забити зі стандартних положень.

Не думаю, що в Європі хтось робить це краще за них. Так, вони майстри темних мистецтв, але зрештою ми завжди виграємо титул, і я не думаю, що цього року буде інакше.

Зрештою, саме цього вони й вимагають. Ми повинні захищатися, тому що в кожній дуелі та при кожному штрафному ударі вони опинялися на газоні. Гравці падають, щоб підвестися, знову тікають назад і знову падають. Один з їхніх гравців підійшов до воротаря і попросив його лягти на газон і таке інше. Ми нічого не можемо з цим поробити.

Зрештою, суддя має контролювати подібні ситуації протягом усього сезону. Для них це спрацювало, і якщо вони задоволені одним очком, то ми не маємо – ми намагалися заробити більше, але їх все влаштовує.

Нічого у лізі ще не вирішено. Нам потрібно набрати 99 очок і, сподіваюся, ми зможемо взяти їх усі, а далі подивимося, що з цього вийде. Я не знаю, як ми зможемо зіграти [два матчі] за два дні. Але ми маємо зробити те, що маємо, і бути готовими до середини тижня», – сказав захисник «Манчестер Сіті».