23 вересня 2024 16:04

Луїс де ла Фуенте щодо можливого страйку футболістів: "Зараз саме час зайнятися цим питанням, тому що матчів дуже багато"

Останнім часом усе частіше з'являються повідомлення про страйк футболістів - реальну загрозу, яка знаходить все більше прихильників. Деякі тренери не оминули цієї теми, зокрема Луїс де ла Фуенте, тренер збірної Іспанії. Керманич "фурії роха" проаналізував поточну ситуацію та висловити свою думку щодо календаря, який ставить футбол національної збірної в центр уваги.


"Зараз саме час зайнятися цим питанням, тому що матчів дуже багато, але коли складаються календарі, ні в кого не виникає ніяких проблем. Хвилини, які гравець проводить у складі збірної протягом року, складають лише 3%. Було б цікавіше вести діалог заздалегідь, щоб до цього не дійшло. Я завжди ставив здоров'я на перше місце, мені цікава ця проблема", - цитує Луїса де ла Фуенте Relevo.

Додамо, що у "Барселони" сім гравців перебувають у лазареті, а капітан команди Марк-Андре тер Штеген ризикує пропустити сезон через розрив надколінного сухожилля, яке він зазнав у вчорашньому матчі з "Вільярреалом".