23 вересня 2024 10:54

Беллінгема не покарають за слова про "шматок лайна" після жовтої в матчі з "Еспаньйолом". Комітет суддів не подасть скарги, оскільки слова хавбека "Реала" не були публічною заявою.

Джуда Беллінгема не покарають за лайку після картки у грі з «Еспаньйолом».

Учора "Реал" розгромив "Еспаньйол" у матчі 6-го туру Ла Ліги.


На 81-й хвилині суддя Хосе Мунуера Монтеро показав Беллінгему жовту картку за обурення після зіткнення з Хосе Грагерою – півзахисник «Реала» був незадоволений тим, що супернику не показали картку за цей контакт. Після цього трансляцію потрапила фраза Беллінгема, сказана англійською: «Ти шматок лайна».

Marca повідомляє, що Технічний комітет суддів Іспанії (CTA) не подаватиме скаргу на поведінку Беллінгема в даному епізоді, оскільки суддя не почув репліку англійця. У комітеті вважають, що в оскарженні епізоду немає потреби, оскільки слова півзахисника «Реала» не є публічною заявою.


Зазначається, що скарга може бути подана лише у разі втручання третіх осіб, як це сталося минулого сезону, коли Беллінгем імовірно назвав «гвалтівником» Мейсона Грінвуда під час матчу Ла Ліги проти «Хетафе». Нагадаємо, тоді розслідування було припинено, оскільки експерти не змогли однозначно розшифрувати слова Джуда у спірному епізоді.