22 вересня 2024 23:11

"Якщо продовжимо так само грати, свист зміниться оплесками". Тренер "Роми" Юрич оцінив перемогу над "Удінезе"

Тренер "Роми" Іван Юріч прокоментував дебют біля керма римського клубу, який ознаменувався перемогою над "Удінезе" з рахунком 3:0.


- Добре проявили себе в першому таймі. Після перерви могли краще утримувати дистанцію, але загалом - закономірна перемога. Мені сподобалася агресивність, подивимося, що покажуть наступні ігри. За ці два тижні ми побачимо, на що здатні. Подивимося, чи зможемо ми витримувати цей ритм. Ці гравці точно можуть грати так, як я хочу. Але в нас багато нових гравців, які поки що не у формі і їм потрібен час.


Хлопці були засмучені відходом Де Россі, вони самі мені про це говорили. Мені це дуже сподобалося, було видно, що вони віддавали все, але результати просто не приходили. Ми багато і добре працювали, і якщо вони продовжать грати так, свист зміниться оплесками.


З Даніеле вони відкривалися за схемою в 3 і захищалися в 4, і в них це виходило. Мені вони сподобалися: Челік гарний в обороні, Ель-Шаараві гарний в атаці, у першому голі він прискорився і віддав гольову передачу. Сподіваємося, що Залевскі відновиться, щоб у нас було більше варіантів. Завтра він тренуватиметься з командою. Він може нам допомогти, - цитує хорватського фахівця Sky Sport.