22 вересня 2024 22:34

Скандал у Львові. Головний тренер "Карпат" поскаржився на фанів "Чорноморця"

Після завершення матчу 7-го туру Української Прем’єр-ліги між командами «Чорноморець» Одеса та «Карпати» Львів прес-конференція головного тренера львів’ян Владислава Лупашка розпочалася з неприємної теми – вигуків, які чула команда гостей з боку глядачів.


Лупашко розповів: «Я розумію, що є багато різних людей, і не можна ставитися до одеських вболівальників так, як я хочу сказати – гостро. Але те, що кричали деякі вболівальники… Не можна так робити. У нас єдина країна. Зараз усі регіони України є одним цілим, тож такого дозволяти не можна. Ми всі кажемо про расизм, але такі речі не кращі за расизм».


Владислав Лупашко не став по гарячих слідах конкретизувати, що саме лунало з трибун.


Як стало відомо із джерел Sport.ua, окрім скандування на підтримку «Чорноморця», з боку вболівальників було чутно й вигуки на адресу команди гостей:


«Бандерівці!» Це й обурило представників львівської команди.


Наразі достеменно невідомо, залишать «Карпати» цей факт на совісті горе-ораторів чи будуть сигналізувати керівним футбольним органам країни щодо неприпустимості подібних речей.


У матчі 7-го туру господарі поля зазнали в Одесі поразки від львівських Карпат з мінімальним рахунком 0:1. Автором єдиного голу став Тарас Саків, який майстерно виконав штрафний удар на 52-й хвилині.


Фото: ФК "Iнгулець"