22 вересня 2024 15:49

Голкіперу "Бокі Хуніорс" Серхіо Ромеро довелося вибачитись за сутичку з фанатом

Голкіперу "Боки Хуніорс" Серхіо Ромеро довелося вибачитися за сутичку з фанатом.


Нагадаємо, вчора його команда програла "Рівер Плейт" у дербі з рахунком 0:1. Матч закінчився дев'ятьма жовтими картками для обох команд, а захисника "Боки" Крістіана Лему вилучили з поля на 12-й хвилині компенсованого часу.

Після закінчення матчу один із уболівальників "Боки" поклав руку на груди Ромеро, коли воротар перехилився через огорожу, і влучив йому по обличчю. Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" розлютився, і кілька людей, включно із запасним воротарем "Боки" Леандро Брея, були змушені відтягувати його силою. Одночасно з цим група обурених фанатів "Боки" намагалася перестрибнути один через одного і виплеснути лють у бік Ромеро. Зрештою Брею вдалося відтягнути одноклубника, тоді як фанати продовжували ображати команду. Пізніше деякі з них зчепилися один з одним, а іншим довелося виступити в ролі охорони, перешкоджаючи поштовхам і бійкам.

Ромеро висловився про подію в інтерв'ю TNT Sports після гри.

- Коли фанат образив мене, я не міг думати, в той момент я просто втратив розум. Він прокляв мене настільки сильно, що це зачепило мене. Я хотів піти, але втратив розум і повернувся туди. Я приношу свої вибачення вболівальнику, який образив мене, тому що він має на це право, - сказав голкіпер "Бока Хуніорс".

Зазначимо, ця поразка стала четвертою для "Боки Хуніорс" в цьому сезоні, клуб посідає 11-те місце в чемпіонаті Аргентини, тоді як перемога "Рівер Плейт" вивела їх на п'яте місце.